PS call me

PS call me brings color into your life!

Ieder seizoen ontwerpt Pscallme een collectie volgens de laatste fashiontrends. PScallme staat bekend om de kwaliteit van haar sieraden. Alle sieraden uit de collectie zijn te combineren met elkaar, zodat iedereen zijn eigen stijl kan dragen. De sieraden van Pscallme worden gemaakt van sterling zilver, goud en rose goud. De gouden en rose gouden sieraden bevatten 20% veertien karaats goud. De sieraden zijn er in combinatie met onder andere edelstenen, hartjes, kruisjes, peace tekens en parels. De collectie is draagbaar bij iedere gelegenheid en te matchen met je garderobe. Of je nu een avondje uitgaat of dat je de sieraden van PScallme met je favoriete outfit combineert, you always look amazing with Pscallme!

IKKI Watches

Jong en trendy accessoires merk

IKKI Fashion is een jong en trendy Nederlands merk dat haar eerste collectie zonnebrillen lanceerde in 2007. In de zomer van 2009 kwam hier een unieke horloge lijn bij. De afgelopen vijf jaar heeft IKKI een prominente plaats ingenomen op de accessoire markt door onderscheidende mode accessoires te ontwikkelen. Kenmerkend aan alle IKKI-producten is de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

BOHO Bikini's

BOHO Bikini's is DE nieuwe Musthave, verkrijgbaar vanaf januari 2013

Het merk is medio 2012 opgericht door de eigenaresse van Agency-D, Danielle de Ridder in samenwerking met State of Brands. BOHO Bikini's is een duidelijk concept van twee verschillende modellen in zes hippe kleuren. Wij onderscheiden ons door gebruik te maken van een mix & match concept met betrekking tot de maten van het boven- en onderstukje.